Muut liikuntapaikat

Tässä esitellään sanoin ja kuvin Ristijärven Hyvän iän puisto ja Frisbeegolf-rata.

Hyvän iän puisto

Hyvän Iän puisto on kaiken ikäisille tarkoitettu liikunta- ja leikkipuisto. Se on valmistunut vuonna 2009. Keskuskoulun takapihalle rakennetussa puistossa on liikunta- ja leikkivälineitä, joilla lasten lisäksi myös seniori-ikäiset voivat kehittää tasapainoaan. Lisäksi puistossa on tekonurmipohjainen pelikaukalo sekä frisbeegolf-rata.

Kiipeilyteline ja liukurata Hyvän iän puistossa kutsuvat lapsia.

Liikunta- ja leikkivälineitä on myös senioreille.

Liikuntaratoja Hyvän iän puistossa.

Hyvän iän puiston laitteita.

Tasapainoharjoittelua Hyvän iän puistossa.

Frisbeegolf-rata

Ristijärvi DiscGolfPark on pieni 9-väyläinen (par 27) frisbeegolf-rata Ristijärven keskustassa. Rata sijaitsee koulun, urheilukentän ja monitoimikeskus Virtaalan ympäristössä kulkien osittain kangasmetsässä ja puistoalueilla. Radan ensimmäiset väylät kulkevat Virtaalan viereisessä sekametsässä, mistä rata jatkuu urheilukentän ympäri päätyen koulun läheisyyteen.

Rata soveltuu aloittelijoille ja harrastelijoille. Väyläpituudet vaihtelevat 44:n ja 97:n metrin välillä. Kokonaispituus 591 metriä (par 27). Paikoitus on monitoimikeskuksen pihalla, missä on radan ilmoitustaulu (INNOVA InfoBoard). Kaikki heittopaikat ovat tekonurmea (INNOVA TeePad). Korit ovat vuoden 2009 INNOVA DisCathereitä.

Ristijärven radan arvioitu peliaika on 50 minuuttia. Radan par (ihannetulos) on 27 heittoa. Frisbeegolf-kiekkoja voit lainata monitoimikeskus Virtaalasta.

Ristijärven frisbeegolf-rata.

Ristijärveläislapsi pelaamassa frisbeegolfia.

Lapsia pelaamassa frisbeegolfia.