Juttupalsta

Mikko With esittelee Ristijärvellä kirjansa elämästä syöpäsairauksien kanssa ja nuortenkirjansa

11.5.2022

Mikko With käy 12.5.2022 klo 10.30 Keskuskoululla esittelemässä 6 - 9-luokkalaisille nuortenkirjansa Saakelin satanen. Samana päivänä klo 13 Mikko kertoo kirjastossa kirjastaan Vaimoni vasen rinta ja muuta sairasta ja keskustelee kuulijoiden kanssa. Tässä Mikko With valottaa kirjojensa syntyä ja toivoo tapaamisiin kuulijoita ja kirjoillensa lukijoita.

Lue lisää »

Elina Leimu - Ristijärvellä viihtyvä kirjastoharjoittelija

28.4.2022

Elina Leimu kasvoi Tuliharjussa, kun se oli lakannut olemasta koulu. Hän valmistui filosofian maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta kirjallisuus pääaineena. Nyt hän opiskelee kirjastoalaa myyjän työn ohella tullakseen kirjastovirkailijaksi. Hän kertoo kirjastoharjoittelustaan ja elämänsä vaiheista.

Lue lisää »

Mitä yhteistä on vanhusten liikunnalla, lintujen kiikaroinnilla ja onnistumisella musiikkitunnilla?

11.4.2022

Yhteistä on Ristijärven Keskuskoulu. Siellä Laura Poikonen on liikunnanopettaja, Olga Kannoeva koulunkäynnin ohjaaja ja Aukusti Saarijärvi Voice of Finlandissakin piipahtanut musiikinopettaja. He kertovat työstään, taustastaan ja tulevaisuudennäkymistään.

Lue lisää »

Pilkkipäivänä oli hyvä fiilis meillä pitäjillä, opettajilla ja oppilailla - eipä nyrpeetä naamaa näkyny

30.3.2022

Ristijärven keskuskoulu piti pilkkipäivää 24.3.2022. Päivästä kertovat idean keksinyt kalastuksen harrastaja Mikko Suutari ja keskuskoululaiset Konsta Kemppainen, Vertti Karjalainen, Eveliina Tolonen ja Eetu Oikarinen.

Lue lisää »

Olet tärkein kultaseni - ystävänpäivätervehdyksiä ristijärveläisittäin

13.2.2022

Ristijärven vanhempainyhdistys järjesti kampanjan, jossa vanhemmat saattoivat lähettää nimettömänä ystävänpäivätervehdyksiä päiväkotilaisille ja koululaisille. Näin se kävi.

Lue lisää »