Juttupalsta

Paavo Oikarinen - kunnallispoliitikkona Ristijärvellä

9.2.2024

Paavo Oikarisesta on usea ristijärveläinen pyytänyt juttua, mutta kun aina on ollut joku vaali tulossa, niin ei ole voitu poliitikosta juttua julkaista. Vaan nyt on semmoinen sauma, että Paavo pääsee kertomaan, millaista on olla kunnallispoliitikkona pienessä kainuulaisessa kunnassa.

Lue lisää »

Keskuskoulun uudet opettajat Atte, Laura ja Virve yhdistävät uusia näkemyksiä perinteisiin

18.12.2023

Elokuun alussa aloitti Keskuskoululla kolme uutta opettajaa: Atte Leinonen, Laura Karkkulainen ja Virve Juntunen. He kertovat taustastaan ja kokemuksistaan Keskuskoululla.

Lue lisää »

Vasta työnsä aloittaneet talousasiantuntija ja elinvoimapäällikkö esittäytyvät

16.11.2023

Kuukauden verran Ristijärven kunnan talousasiantuntijan töitä tehnyt Johanna Alaluusua esittäytyy tässä kuntalaisille. Monelle ristijärveläiselle vanhastaan tuttu Hannu Hälinen esittäytyy kuntalaisille tuoreena Ristijärven kunnan elinvoimapäällikkönä.

Lue lisää »

Ristijärvellä soi Ämmäinviikolla Siili - palkittu lastenmusiikkiyhtye

30.10.2023

Soiva Siili -lastenmusiikkiyhtye esiintyy tiistaina 31.10. klo 10 - 11 koululla ja klo 13 - 14 Attendon palvelukeskuksessa. Tässä yhtyeen jäsenet kertovat Siilin soinnista.

Lue lisää »

Isän puolen juuriltaan kainuulainen muusikko Tomi Väisänen on tehnyt Hiisijärven karkaamisesta osuvan laulun

10.10.2023

Tomi Väisänen kertoo kainuulaisista juuristaan ja Hiisijärvi-laulustaan. Jutun lopussa on nähtävissä Hiisijärvi-laulun video.

Lue lisää »