Juttupalsta

Kesään valmistautuva Ristijärven Pirtti on nyt valmis majoittamaan talvimatkustajia

7.3.2023

Ristijärven Pirtti tarjoaa majoituspalveluja ja karavaanipaikkoja matkailijoille ja kioski- ja juhlapaikkapalveluja paikallisillekin. Näistä kertovat Pirttiä pitävät Mikko Ylijukuri ja hänen avovaimonsa Sari Korpelin.

Lue lisää »

Ristijärven Pyry edistää sekä kilpahiihtoa että hiihtoharrastusta

26.2.2023

Kaksi Artoa - Arto Klemetti ja Arto Tolonen - kertovat Ristijärven uskomattoman virkeän urheiluseuran kuulumiset.

Lue lisää »

Kirkonkylällä, Uvalla ja Pihlajavaaralla on nyt koulutettuja turvallisuusyhdyshenkilöitä

30.1.2023

Ristijärvellä koulutettiin 12.11.2022 kolmen kylän väkeä osana Kainuun Nuotta ry:n Turvallisuutta Kainuun maaseudulle -hanketta. Aiheina olivat kodin paloturvallisuus, alkusammutus, hätäensiapu, naapuriapu ja omatoiminen palotarkastus. Koulutuksesta kertovat Kainuun Nuotan turvallisuuskoordinaattori Jari Pirttimaa ja koulutukseen Kirkonkylän kyläyhdistyksen edustajana osallistunut Oskari Oikarinen.

Lue lisää »

Minna-Liisa Laakso toimii Ristijärvellä fysioterapeuttina ja monena muuna

9.1.2023

Minna-Liisa Laaksosta on toivottu juttua. Hän on kovasti kehuttu fysioterapeutti, laulun harrastaja ja monenlaisten perinteiden vaalija, niin että annetaanpa Minna-Liisan kertoa.

Lue lisää »

Yhteistyöllä taas saatiin valtavan hieno uudenvuodenaaton juhla aikaan

5.1.2023

Ristijärven vanhempainyhdistys, Eläkeyhdistys, Saukkovaaran rinteet ja Kirkonkylän kyläyhdistys järjestivät uudenvuodenaattona tapahtuman, jossa oli ilotulitus, lapsille mäenlaskua ja aikuisille tanssit. Vanhempainyhdistyksen Kati Rita, joka on myös eskari-ikäisen tytön äiti, kertoo juhlan tunnelmista.

Lue lisää »