Maaseututoimisto

Ristijärven kunnan maaseututoimi palvelee maaseutuelinkeinohallintoasioissa Tavoitteena on maaseutuelinkeinojen toimintaedellytysten turvaaminen ja kehittäminen.

Ristijärven kunnan maaseutuhallinto on osa Puolangan kunnan hallinnoimaa Vaara-Kainuun yhteistoiminta-aluetta, jossa ovat mukana Hyrynsalmi, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi ja Suomussalmi. Yhteistoiminta-alue aloitti toimintansa 1.1.2012. Maaseutuhallinnossa hoidetaan maataloushallinnon paikallisen viranomaisen tehtäviä Ristijärven kunnan alueella.

Maaseutuhallinnon palvelut

  • maatalouden EU- ja kansallisten tukien neuvonta, käsittely ja maksatus
  • sato-, petoeläin- ja hirvivahinkojen arvioinnit ja korvaushakemusten käsittely sekä hukkakauran torjuntaan liittyvät tehtävät
  • eläinten rekisteröintiin ja pitopaikkoihin liittyvät tehtävät
  • maaseutuelinkeinojen kehittäminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa
  • maatalouden luopumistukeen liittyvä neuvonta ja hakemusten vastaanotto

Tiedotamme ajankohtaisista asioista Puolangan kunnan internet-sivuilla osoitteessa https://puolanka.fi/tyo-ja-elinkeinot/maatalousyrittajalle/

Yhteystietoja

Sähköisesti palautettavat hakemukset, lomakkeet ja niiden liitteet pyydämme palauttamaan yhteiseen sähköpostiimme

  • maataloustoimisto(at)puolanka.fi

Maaseutusihteeri Anitta Karjalainen on jäänyt äitiyslomalle 17.3.2022. Anittaa sijaistaa vs.maaseutusihteeri Jenni Aittamaa. 

Puhelin 040 688 4294, sp. jenni.aittamaa@puolanka.fi. Yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostilla. Sovi mahdollinen toimistokäynti aina etukäteen.